Om Oss

Kanu Nature är importör och distributör av hudvårdsmärket Kanu Nature i Sverige.
 Huvudkontoret och fabriken finns i norra Polen vid kusten och har funnits sedan år 2000. Det är värd att nämna att företagets grundare Maciej Przebierała är själv vegetarian liksom 80% av hans personalstyrka. Kanu Nature är främst verksamma i Polen, Sverige, Norge, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Holland, Belgien, Tjeckien och Slovenien.
KANU NATURE POLEN

 

Vår företagsfilosofi är att använda naturen som inspirationskälla. Vi försöker att leva i harmoni med naturen och på så sätt skapar vi våra produkter. Naturen ger oss mångfald av värdefulla ingredienser som vi drar nytta av i tillverkningen av våra produkter.

Våra produkter är fria från SLS, detergenter, parabener, fyllmedel, silikoner, GMO, emulgeringsmedel PEG och PPG. Produkterna är miljövänliga och ej testade på djur. Alla produkter kan användas av vegetarianer och några av våra produkter även av veganer. Kanu Natures kvalitetsprodukter är framtagna för att tillgodose en krävande konsuments höga krav på miljömedvetenhet och välbefinnande.

Produkterna innehåller rena och naturliga ingredienser. Alla färger och dofter som finns i våra produkter kommer direkt från naturen i form av eteriska oljor, växtextrakt, bladextrakt, torkade örter/blomblad etc. “Ecocert” och “GMP” samt andra kvalitetscertifieringar och intyg bevisar vår omsorg med vilket vi väljer ingredienser i våra produkter och vår sätt att jobba.

Vi vänder oss till massörer, spa, wellness – och skönhetssalonger samt andra yrkesverksamma inom skönhetsbranschen för att skapa ett samarbete som gynnar er, era kunder och deras välmående.

Vår målgrupp är yrkesverksamma samt privatpersoner som vill finna miljövänliga hudvårdsprodukter för välbefinnande i både kropp och själ.

 

KANU NATURE – Naturligt välbefinnande för kroppen och själen.