Badsalt

Ett härligt badsalt som passar perfekt för aktiva människor.

Kanu Nature badsalt innehåller organiskt, grovkornigt salt ur jordens djupaste lager, där inga föroreningar finns. Mjukgörande mineralbadsalter är avsedda för långa avkopplande bad samt för aromaterapi och spa behandlingar. Välmående genskaperna hos de torkade örter och blommor som är tillsatta samt naturliga eteriska oljor och andra doftingredienser bidrar till en skön och långvarig avkoppling. Bad med Kanu Nature mineralbadsalt har en avslappnande och muskelmjukgörande effekt.

HAR DU ONT KROPPEN ELLER I FÖTTERNA?
TAG ETT VÄLGÖRANDE BAD ELLER FOTBAD MED VÅR BADSALT.

TA HAND OM DIN KROPP OCH DINA FÖTTER

• Många olika mineraler. Saltet hjälper till vid avgiftning av kroppen.

• Ger dig lite extra energi. Gör din hud extra mjuk och len efter badet.

• Väldoftande. De eteriska oljor som finns i saltet hjälper till vid förkylning

• Ett härligt badsalt. De positiva egenskaperna hos mineralsaltet ger dessutom din hud en frisk look.

Mineralbadsalt
Apelsin och Kanel

Den söta och värmande doften av apelsin och kanel ger dig en underbart uppiggande upplevelse en kall och regnig dag. Blanda gärna med vanilj badsalt. Rekommendation: Max två kapsyler badsalt till ett bad. Kanel kan orsaka hudirritation vid en överdrivet stor dosering eller vid alltför frekvent användning.

Mineralbadsalt
Lavendel och Sandelträ

Dofter från lavendel och sandelträ har en mycket avslappnande och lugnande effekt på kroppen och för vårt inre välbefinnande. Njut av ett bad med detta salt när du behöver lite lugn och ro.
 Dess varma doft sveper in dig i en våg av välbehag och balans. De positiva egenskaperna hos mineralsaltet ger dessutom din hud en frisk look.

Mineralbadsalt
Grönt te

Ett härligt badsalt som passar perfekt för aktiva människor med höga krav på kvalitet. Den behagliga, fräscha och mycket uppfriskande doften av grönt te ger dig lite extra energi. Saltets naturliga näringsämnen återfuktar din hud och ger den en märkbar fräschet.

Mineralbadsalt
Rosenblad

Doften från de vackra rosenbladen inleder en härligt avkopplande upplevelse. Ett bad med badsalt ger dig och din kropp en skön avslappning som främjar en god nattsömn. Rosenbladsoljan rekommenderas till alla hudtyper, även de mest krävande och känsliga.

P.S. Vår tips till dig.

Om du vill göra din egen hemmaspa, börja med avkopplade bad med vår mineralbadsalt. Applicera sen kroppspeelingen på huden, skölj noggrant. Smörj in dig med sheasmör eller massageolja som avslutnings fas. Det går bra att blanda olika dofter från olika produktgrupp