Ekologisk Tvål

EKOLOGISK TVÅL "OLD TIME SOAP"

“Old Time Soap” är en tvål serie för de som föredrar traditionella tvål recept. Dessa tvålar innehåller inga tillsatta färgämnen, inte ens de naturliga. Vi har tillsatt torkade blommor och örter i tvålarna för att förstärka den vårdande effekten i de. Dessutom är de berikade med sheasmör som hjälper i återuppbyggnaden och förnyelse av överhuden. Kan användas av veganer.

Tvålen är lämplig för daglig vård av ansikte och kropp. Den innehåller inga detergenter, färgämnen och har en naturlig pH.

Kvalitets tvålar “Savon” från Kanu Nature är certifierade med “Ecocert”. Det innebär att tvålen har framställts på ett miljövänligt sättde ingredienser som ingår i produkten har erhållits med hänsyn till miljön.

Våra tvålar “OLD TIME SOAP” och “SAVON” är fria från detergenter, parabener, fyllmedel, silikoner, GMO, emulgeringsmedel PEG och PPG. Båda serier har „Ecocert” certifiering.

EKOLOGISK TVÅL "SAVON"

Varje tvål har sin färg och doft med ingredienser och eteriska oljor från växtriket.

“Savon” är en tvål serie för krävande kunder som fäster stor vikt vid vård av frisk hud. Doften och färgen i tvålarna kommer från naturen, blommor, örter och naturliga eteriska oljor. Innehåller inga fetter av animaliskt ursprung och är ej testade på djur.

Hur urskiljer sig vår tvål från andra?

Naturliga tvålar från Kanu är handgjorda enligt de gamla, ursprungliga recept, enbart baserade på naturliga ingredienser av högsta kvalitet och är berikade med olika eteriska oljor. De uppsakttas speciellt på grund av sina hudvårdande egenskaper och ger huden nödvändiga näringsämnen som gör den mjuk och len.

Tvålen passar till fet och irriterad hud.

“SAVON” Ekologisk tvål Verbena 100g

Den är lämplig för känslig och torr hy.

“SAVON” Ekologisk tvål Lawendel 100g

Den hjälper fet och oren hud med acneproblem.

“SAVON” Ekologisk tvål Cedr 100g

Den hjälper till att motverka acne och oren hud.

“SAVON”Ekologisk tvål Citrongräs 100g